Tjänster

CORONA – information! 

Sverige har satt hög risk nu för Coronaviruset och jag gör inga bokningar från mars och tillsvidare. Inget före sommaren kommer bokas in! Utvecklingen följer jag för nya besked därefter .

kurs till Skrattinstruktör!
Se under https://skrattyoga.se/tjanster/instruktorsutbildning

Alla tjänster kan skräddarsys för gruppens egna önskemål på plats där den är. Vanligtvis är uppdrag 1-1,5 timme. Men det går på kortare tid, dock gärna inte under 30-45 min. Det beror på vad man vill uppnå. Jag var exempelvis hos Filip och Fredrik på 5 minuters skratt i TV men det blev mer en happening. Uppdraget är svårare ju mindre tid vi har, för att få effekt i kropp och huvud. Den som vill ha 2 timmar eller hel förmiddag kan få en beteendeförändring på sikt och bättre resultat längre fram. För regelbundet skrattande kan det räcka med 10-15 minuter. Se flikarna här bredvid på förslag till upplägg.

Alla övningar sker i vardagliga kläder och utan krångliga positioner. De utförs med fördel i en lokal med en tom golvyta men kan utföras i fast möblering också.
Bokat skratt debiteras till fullt pris om avbokning sker inom 5 arbetsdagar.
Gå till fliken Kontakta för att göra din intresseanmälan för just dina eller gruppens behov. Beskriv gärna då förslag på klockslag, veckodag och datum samt antal deltagare.

Kommentarer inaktiverade.