Tjänster

Vår 2023

Covidrestriktionerna är borta. Så är också glädjen i många organisationer och individer tycks det. Alla vill träffas, MEN nu är också kostnaden ett hinder för att boka. Det märks tydligt.
Skrattyoga är ett enkelt sätt att generera glädje både för stunden men också på sikt för både individ och grupp. Det är friskvård enligt Skatteverket. Utan biverkningar, men ganska beroendeframkallande:)

Vårvinter 2022

Vi har klarat oss bra under hösten med bokade grupper, både fysiskt och digitalt.
Så mycket energi! Alla har längtat efter varandra efter att ha suttit i varsitt ”zoomfönster” och pratat. Vi har hållit avstånd och haft större ytor att röra oss på.
Men 16 januari kom nya Covidrestriktioner där vi uppmanas att inte träffas.

Således har flera företag och organisationer flyttat fram sina skratt till ljusare tider.
Det är OK att ha ett bokat datum längre fram. I maj och juni är det vanligtvis trångt om tider och det kan ju bli värre i år. Skriv in dina önskemål på kontaktsidan.

Välkommen med bokning hösten 2021, digitalt eller fysiskt! 

Bokningar för egna grupper är välkomna från 16 augusti och framåt. Ju längre framförhållning desto troligare är det att du/ni får det datum och tid som ni vill.
Speciellt välkomna är regelbunden glädjeträning med återkommande träffar digitalt – ett kanontillfälle att bygga energi och bygga team även på distans! Ett uppstartspass och sedan fylla på – varje dag i en månad eller kanske en gång i månaden under hösten. Eller ett fysiskt på en konferens och sedan fortsätta över nätet.
Berätta om era behov så kan vi se vad som kan göras !

Företag och privata grupper är tillbaka i fysiska skrattpass våren 2021
Fysiska skrattpass har startats upp igen! Ett bland de första passen var på Djurgården med Hälsofrämjandets medlemmar 25 april. Andra har bokat för senvåren och tidig sommar för utomhusskratt. Skriv in dina önskemål på kontaktsidan! https://skrattyoga.se/kontakta/


Företag skrattar med mig på zoom

Nu har en del företag kommit igång med att skratta på zoom med mig. Det är ett steg närmare till ökat välbefinnande och mer glädje. Samt att befästa teamet, trots separata arbetsplatser i hemmet. Vi har testat Zoom, Skype, Teams och Google meet mm. Flera företag ser en kontinuerlig insats med glädjeboost över tid, för att hålla gemenskapen och skrattet aktuellt. Fråga för ditt företag också!
Skicka en förfrågan under fliken https://skrattyoga.se/kontakta/

Världsskrattdagen 2021, söndag den 2 maj!

Jag kommer inte själv hålla i något fysiskt skrattpass, eller via zoom den dagen.
Det är många runt om i världen som publicerar tider och zoomlänkar för den speciella dagen.
Grundaren Madan Kataria har två tillfällen att fira med honom:
#WorldLaughterDay May 2nd, 2021 Mission World Peace through Laughter. On Zoom with Dr. Kataria Twice on 2nd May 7.30 am India Time and 6 Pm India Time. DRESS CODE WHITE https://us02web.zoom.us/j/9533064234
Password 12345.

Laughterclub Sweden skrattar under det mörka halvåret på zoom !

Jag firar 20 år med Skrattyoga så det har firats med en öppen skrattklubb för hela landet (och världen). Den är främst på svenska men jag varvar med engelska för de deltagare som behöver det. Inga förkunskaper krävs för att delta, bara villigheten att prova sitt skratt med andra. Obs inga åskådare, utan du har både ljud och bild påslagna.
Passet har varit på onsdagar 18-1830 där det sista passet var före påsk, den 24 mars. Den planeras att flytta till tisdagar i höst och förmodligen från oktober 2021.
Klubben är gratis och ett tillfälle att prova metoden – den måste upplevas!
Se vidare under https://skrattyoga.se/tjanster/allmanheten/

Vill du bli Skrattinstruktör? – nya utbildningar online 2021!

Vårens kurser över zoom är förbi. Deltagarna är mycket nöjda, och även jag över resultatet. Vi tränar under längre tid med fler tillfällen och det har visat sig vara en bra modell. Läs mer under https://skrattyoga.se/tjanster/instruktorsutbildning/

Framtid med skratt och Corona ?

Vi vet ju inte än om vi just nu är mitt i pandemin eller hur länge den kommer att stanna.
Under 2020 börjar vi att flytta skrattet till nätet på olika digitala plattformar. Jag har under hösten provat varianter och har nya digitala lösningar våren 2021. Både utbildning och skrattklubb. Utbildning testades fram till jul via zoom.

Corona – information fram till jul 2020 

För november och december är det mycket restriktivt med bokningar pga ökad smittspridning och nya rekommendationer från FHM. De bokningar som ligger genomförs främst utomhus eller i mycket rymliga lokaler. Många har flyttat sina bokningar till längre fram i vår eller tidig sommar då man kan vara utomhus.
Under oktober och november har flera bokade skrattpass ägt rum. Dessutom kurs för nya skrattinstruktörer. Allt under Coronasäkra förhållanden.
Fram till september 2020 hade jag inte några bokade grupper. Därefter har vi bedömt utifrån antal i gruppen och förhållandena med ytor att vara på om det överensstämmer med de restriktioner som finns för pandemin.

CORONA – information våren 2020

Sverige har satt hög risk nu för Coronaviruset och jag gör inga bokningar från mars och tillsvidare. Inget före sommaren kommer bokas in! Utvecklingen följer jag för nya besked därefter .

kurs till Skrattinstruktör!
Se under https://skrattyoga.se/tjanster/instruktorsutbildning

Alla tjänster kan skräddarsys för gruppens egna önskemål på plats där den är. Vanligtvis är uppdrag 1-1,5 timme. Men det går på kortare tid, dock gärna inte under 30-45 min. Det beror på vad man vill uppnå. Jag var exempelvis hos Filip och Fredrik på 5 minuters skratt i TV men det blev mer en happening. Uppdraget är svårare ju mindre tid vi har, för att få effekt i kropp och huvud. Den som vill ha 2 timmar eller hel förmiddag kan få en beteendeförändring på sikt och bättre resultat längre fram. För regelbundet skrattande kan det räcka med 10-15 minuter. Se flikarna här bredvid på förslag till upplägg.

Alla övningar sker i vardagliga kläder och utan krångliga positioner. De utförs med fördel i en lokal med en tom golvyta men kan utföras i fast möblering också.
Bokat skratt debiteras till fullt pris om avbokning sker inom 5 arbetsdagar.
Gå till fliken Kontakta för att göra din intresseanmälan för just dina eller gruppens behov. Beskriv gärna då förslag på klockslag, veckodag och datum samt antal deltagare.

Kommentarer inaktiverade.