Tjänster

CORONA – information hösten 2020 

Fram till september 2020 har jag inte några bokade grupper. Därefter bedömer vi utifrån antal i gruppen och förhållandena med ytor att vara på om det överensstämmer med de restriktioner som finns för pandemin.

CORONA – information våren 2020

Sverige har satt hög risk nu för Coronaviruset och jag gör inga bokningar från mars och tillsvidare. Inget före sommaren kommer bokas in! Utvecklingen följer jag för nya besked därefter .

kurs till Skrattinstruktör!
Se under https://skrattyoga.se/tjanster/instruktorsutbildning

Alla tjänster kan skräddarsys för gruppens egna önskemål på plats där den är. Vanligtvis är uppdrag 1-1,5 timme. Men det går på kortare tid, dock gärna inte under 30-45 min. Det beror på vad man vill uppnå. Jag var exempelvis hos Filip och Fredrik på 5 minuters skratt i TV men det blev mer en happening. Uppdraget är svårare ju mindre tid vi har, för att få effekt i kropp och huvud. Den som vill ha 2 timmar eller hel förmiddag kan få en beteendeförändring på sikt och bättre resultat längre fram. För regelbundet skrattande kan det räcka med 10-15 minuter. Se flikarna här bredvid på förslag till upplägg.

Alla övningar sker i vardagliga kläder och utan krångliga positioner. De utförs med fördel i en lokal med en tom golvyta men kan utföras i fast möblering också.
Bokat skratt debiteras till fullt pris om avbokning sker inom 5 arbetsdagar.
Gå till fliken Kontakta för att göra din intresseanmälan för just dina eller gruppens behov. Beskriv gärna då förslag på klockslag, veckodag och datum samt antal deltagare.

Kommentarer inaktiverade.