Verksamhet och erfarenhet

Skrattrörelsen håller på att utvecklas åt många håll. Min erfarenhet nu handlar om att utveckla skrattprogram för en beständig förändring för individer och för organisationer. Detta gjordes bl.a. 2013 och 2015 i samarbete med en kollega i Sydafrika.

En annan del är att prata på konferenser där jag föreläser om hälsofrämjande och arbetsglädje där skrattet är en katalysator för välbefinnande. Jag både pratar om det och genomför ett praktiskt skrattpass med åhörarna för att få en fysisk upplevelse av metoden.
ICOT i Bilbao i juli 2015 var en av dem.

Skrattklubb 1 i Linköping är ett exempel på verksamhet i närområdet då vem som helst är välkommen att prova. Den har lagts ner eftersom verksamheten har flyttat till Stockholm. För erbjudanden se under Aktuellt.

Övriga tjänster erbjuds där kunden är, utan geografisk begränsning.

För samverkan med andra i skrattrörelsen se under Laughter Yoga International.
Erfarenheterna från skrattaktiviteter spänner över grupper med ett par individer till grupper på hundratals och tusentals människor. Mestadels handlar det om grupper på 20-40 individer.

Företag, organisationer, föreningar, skolor, kommuner och landsting finns med bland kunderna. Och givetvis privatpersoner. Läs mer under Referenser.

Kommentarer inaktiverade.