Laugher Yoga International

2017 deltog jag på den första  internationella skrattkonferensen där jag föreläste om hur jag jobbar med skrattet i företagen främst , men även i andra sammanhang.

Helen Thyrvin är utnämnd av Madan Kataria själv till Sverige Ambassadör för Lauhger Yoga. Hon ingår i det internationella nätverket Laugher Yoga International av certifierade skrattinstruktörer och certifierade skrattlärare enligt Laugh for no Reason. Vi träffas fysiskt och i sociala media då vi utbyter idéer och delar goda exempel och praktiska tips. Exempelvis på konferens i Berlin eller med danska skrattrörelsen på Själland.
Eller när vi firade 20 års jubileum för skrattrörelsen i Paris.

DSC06813ParisLY20årmars2015 FBDSC06567MadanMadhuriHelenParismars2015FB

 

Samarbete kan alltså ske mellan en svensk och en australiensisk skrattinstruktör, som exempelvis var fallet då en internationell konferens ägde rum i Norrköping för att skratta igång dagarnas workshops. Eller när Helen och en amerikansk skrattinstruktör jobbade ihop på ett äldreboende med skrattyoga i Seattle.

Kompetensutveckling och samarbete sker även i andra sammanhang och med andra skrattgurus som har påverkat skrattrörelsen, som t.ex. Annette Goodheart som skrattade med individer i terapi.

Kommentarer inaktiverade.