Instruktörsutbildning

Du som vill leda egna grupper kan gå kurs för att bli certifierad skrattinstruktör enligt Dr Katarias metod ”Laugh for no Reason”. Det är en helgkurs med teori och praktik och du får både svenskt och engelskt material att arbeta vidare med. 8-10 deltagare. Ta chansen att kunna bidra i olika sammanhang framöver, och du får själv samma hälsovinster:) En del går den för alldeles egen del, innan nästa steg i livet tas.

Nästa tillfälle för kurs är den 24-25 mars 2018 i Stockholm. Skicka ett mail till helen@skrattyoga.se med information om dig själv och varför du vill gå kursen. Du får då mer information och hur du går vidare. Sista anmälningsdag är 28 februari. Du som redan fått ihop en grupp av intresserade kan annars starta när det passar er och mig. Det kan vara där du jobbar som man vill ha en alldeles egen instruktör. Och någon annanstans i Sverige. 
 Jag som håller i kursen är utnämnd till Ambassadör för Sverige och världen utifrån det jobb jag gör , och är utbildad skrattlärare sedan 2007 i Kerala. Sedan 2001 har jag som skrattinstruktör lett tusentals skrattande i Sverige och utomlands till ett gladare liv med goda hälsovinster.

Helgen 18-19 november 2017 genomfördes kursen i finfin lokal i Nacka. Deltagare från nästa hela landet var med – från Åre till Malmö. Flera med många bra idéer på olika arenor för att sprida skrattet. Vi måste helt enkelt bli många fler! Det tyckte i alla fall Dr Madan Kataria i Frankfurt sommaren 2017 när vi pratade om Sverige.

Sista helgen i  mars 2017 genomfördes vårens kurs på Kungsholmen i Stockholm. Kursen var i en mysig liten lokal under takåsarna på Kungsholmen, så det var nära för dem som reste från olika delar av Sverige. DSC04173

Arbetsmiljöverkets föreskrifter som kom mars 2016 är intressanta för användning av skratt i företag och andra organisationer för att minska stressen och öka gemenskap. En bok om skratt på svenska kommer att lanseras på Bokmässan och kommer säkert ge effekter på skratt som metod. Mer och mer forskning visar ju på att du kan förändra mycket i din livskvalitet genom att ändra sinnestillstånd. Och det gör du med skrattet!

Dessa bilder är från utbildning som jag och en skrattkollega hade i kåkstäder till Kapstaden i april 2015.

DSC07380TebohoargumentwebbDSC07193MitchelsplaingruppWebb2016

En kull av glada instruktörer från 2014 kommer här:)

 

Kommentarer inaktiverade.