Instruktörsutbildning

Du som vill leda egna grupper kan gå kurs för att bli certifierad skrattinstruktör enligt Dr Katarias metod ”Laugh for no Reason”. Det är en helgkurs med teori och praktik och du får både svenskt och engelskt material att arbeta vidare med. 8 deltagare. Ta chansen att kunna bidra i olika sammanhang framöver, och du får själv samma hälsovinster:)

Den 25-26 mars 2017 genomfördes senaste skrattkursen på Kungsholmen i Stockholm. Kursen var i en mysig liten lokal under takåsarna på Kungsholmen, så det var nära för dem som reste från olika delar av Sverige. DSC04173
Jag har i dagsläget ingen inplanerad kurshelg i höst. Du som redan fått ihop en grupp av intresserade kan starta när det passar er och mig. 
Skicka ett mail till helen@skrattyoga.se med information om dig själv och varför du vill gå kursen.  Jag som håller i kursen är utnämnd till Ambassadör för Sverige och världen utifrån det jobb jag gör , och är utbildad skrattlärare sedan 2007. Sedan 2001 har jag lett tusentals skrattande i Sverige och utomlands till ett gladare liv med goda hälsovinster.

Arbetsmiljöverkets föreskrifter som kom mars 2016 är intressanta för användning av skratt i företag och andra organisationer för att minska stressen och öka gemenskap. En bok om skratt på svenska kommer att lanseras på Bokmässan och kommer säkert ge effekter på skratt som metod. Mer och mer forskning visar ju på att du kan förändra mycket i din livskvalitet genom att ändra sinnestillstånd. Och det gör du med skrattet!

Dessa bilder är från utbildning som jag och en skrattkollega hade i kåkstäder till Kapstaden i april 2015.

DSC07380TebohoargumentwebbDSC07193MitchelsplaingruppWebb2016

En kull av glada instruktörer från 2014 kommer här:)

 

Kommentarer inaktiverade.